Beoordelingen van La Gitana Eindhoven

Recente recensies van La Gitana Eindhoven

5 sterren na 68 reviews

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super kan niet beter

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk 'tafeltje vol' afgehaald! Het staat klaar op de afgesproken tijd en alles smaakt even lekker! Wij hebben er weer van genoten, zeker een aanrader!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekkere tapas en we worden altijd vriendelijk geholpen. De hoeveelheid is meer dan voldoende. We kunnen er de volgende dag ook nog wat van snoepen ;-D. Zeker aan te raden.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Heerlijke hapjes, heel gevarïeerd en ruim voldoende voor 4 personen. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is misschien niet goedkoop maar wel heel e rg lekker. Ik was echt onder de indruk. Alles met zorg verpakt. Dankjewel voor het heerlijke eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Hebben ervan genoten. Vriendelijke en behulpzame houding van het personeel ook bij het afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Met 8 vriendinnen ontzettend genoten van het tafeltje vol tapas. Zowel de warme als koude tapas waren heerlijk! De service was ook fantastisch.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en ruim voldoende. Zeer vriendelijk geholpen. Gaan zeker weer bestellen.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Tafeltje Vol besteld en het was echt super lekker! Ook Super lief personeel. De persoonlijke boodschap op de tas is ook echt leuk. Is net ff iets extra. Ik hoop dat afhalen mogelijk blijft ook na 1 juni. 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt geweldig! Super uitgebreid en alles vers Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas, meer dan genoeg. Goede prijs- kwaliteit.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch en meer dan genoeg. Het eten was van goede kwaliteit en de temperatuur van de gerechten was ook in orde. Wij hebben er van genoten

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten leuk de tekst op de tas , echt thuis uit eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer erg lekker zoals altijd smaakte weer heerlijk

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De heerlijke gerechten maken de afsluiting van een geannuleerde vakantie in Spanje tot een zeer smaakvolle spaanse bijeenkomst in deze bijzondere tijd en voor herhaling vatbaar.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en super vriendelijk.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker! Naar mijn smaak wel iets te veel grof zout op de gerechten.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste spaans tapas restaurant van eindhoven en omstreken!!!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker en meer dan genoeg voor 2 personen Een paar gerechtjes waren iets minder: zo hadden we bij de sla het idee dat wij alleen stukken stronk hadden en de gehaktballetjes smaakten lekker maar waren net iets te stevig. De service was goed, het persooneel was vriendelijk. Het is helaas geen handige lokatie om af te halen als je met de auto komt.

Reactie van La Gitana:Beste Renee Bedankt voor je reactie, het is bij ons mogelijk om met je auto langs ons pand te komen je kan hier ook 10 minuten staan om binnen af te halen. Mvg Team la gitana

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top verzorgd, ruim voldoende en heerlijke gerechtjes. We hebben weer genoten. Vandaag nog een brunch met de restjes.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De service was super, ze hebben via de telefoon uitgelegd hoe ik het het beste kon doen. We twijfelden of het eten wel genoeg was maar het was meer als genoeg zelfs! Het is zeker voor herhaling vatbaar!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was enorm lekker! Wij hadden de tapastafel voor 2 personen en dit was ruim genoeg en hebben hier zelfs nog wat van over gehouden. Ook de sangria is een enorme aanrader!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst afgehaald- Erg lekker en geen lullige porties. Aanrader.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker allemaal. Netjes verpakt, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers spul , zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, een aanrader!!!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig en keurig op tijd bezorgd Echt een aanrader !!!!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het Tapas tafeltje voor 2 personen is héérlijk en ruim voldoende

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede deal!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot boven bezorgt. Smaakte top.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goede start van het weekend.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden er ons op verheugd, weer tapas te kunnen eten. Het werd super snel geleverd in fijne bakjes. We hadden zeker niet tekort en het was heerlijk! Merci!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm verrast! Ontzettend leuk ingepakt en hartstikke lekker. Een feestje op tafel en weer echt even “uiteten”.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima op smaak en een ruime hoeveelheid. Een echte aanrader voor fatsoenlijke tapas. Niet van een restaurantdiner te onderscheiden!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle service, heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk ! Echt meer dan genoeg voor 2 personen en alles klaar op de afgesproken tijd opgegeven via de site 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op tijd gebracht, ruim voldoende en prima gepresenteerd! Hartelijk dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk,alles was goed warm.De porties waren groter dan we dachten dus alles was ruim voldoende en de bezorging was heel snel en uiterst vriendelijk.Erg tevreden dus en voor herhaling vatbaar.Maar vond het tafelen in dit restaurant ook altijd erg goed,dus hoop dat ze gauw weer open kunnen.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd geleverd en alle gerechten waren super lekker en goed verzorgd. Het was een gezellig” feestmaal”

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas "tafeltje vol voor 2 personen" besteld. Lekker de hele avond van genoten. Het was genoeg voor 2 personen, en van top kwaliteit. Bedankt voor de goede verzorging.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke tapas tafeltje voor twee, goed verzorgd. Een welkome afwisseling in deze tijd. Vakantie thuis

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen was ideaal, het stond al meteen klaar. En het eten was super lekker! Voor herhaling vatbaar, bedankt!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Normaal gesproken krijg je bij tapas bestellen kleine porties, dus hadden we voor de zekerheid wat extra’s besteld maar het was echt meer dan genoeg! Daarbij waren alle gerechten echt super lekker! We zullen zeker vaker bestellen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijdag vroeg in de middag al besteld en gekozen om het eten om 17.30 te laten bezorgen. Keurig netjes op tijd werd het bezorgd. En het was echt heerlijk!! Zeker een aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet normaal, wij zijn zo verrast door het Tapas tafeltje !! De smaken en de combinatie van de gerechten top, wij hebben voor 4 personen 2 tafeltjes gegeten iedereen vond het geweldig. Dank Lagitana volgende week weer.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker. Goede service, en het eten was heel mooi ingepakt.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was perfect op tijd, heel vriendelijk, het eten was ook netjes verpakt echter wat het eten al afgekoeld / koud (tenminste die zaken die warm hoorde te zijn).

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en ruime porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld, meer dan genoeg, de persoonlijke boodschap op de tas was erg leuk. Goede kwaliteit eten en zeer goede smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goed!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer keurig op tijd, gezellig gegeten, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Een gezellig tapas avondje thuis gehad. Wat was het heerlijk zeg!!! Er ontbrak ons aan niets. Dikke pluim voor het personeel die alles zo goed verzorgd hebben..........

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De Tapas waren overheerlijk.... de spare ribs een echte aanrader.... Tapas tafeltje voor 2 voor elk wat wils... Super lekker gegeten.

Reactie van La Gitana:Hoi Marina bedankt voor de leuke reactie, de volgende keer niet vergeten de sterren in te drukken, hahaha, scheelt ons weer wat plaatsjes in de ranking gr Team La Gitana

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten gewoon super!!! Aanrader in deze tijd om lekker iets anders en meteen steun voor de lokale ondernemer!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, goede kwaliteit. Het menu is meer dan genoeg. Bezorging was op tijd en een goede service. Top!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was op de afgesproken tijd en was ruim voldoende. Heerlijk tapas avondje gehad, aanrader.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vaker een tasje besteld en elke keer is het precies wat we verwachte. Klasse.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeeeeeeeeeer lekker eten en veeeeeel!! Wat een verwennerij, vriendelijk personeel om even mee te lopen naar de auto, kortom top! Tot de volgende keer :):)

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, super lekker en echt meer dan genoeg!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Alles apart verpakt en even smakelijk! Bestellen zeker nog eens.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst laten bezorgen en het was heerlijk!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, grote hoeveelheid, gastvrij en vriendelijk geholpen. We hebben er van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, ruime porties

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, zoals gewend in het restaurant!! Super fijn dat jullie nu bezorgen, kan niet wachten om weer in het restaurant te komen eten. :)

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben een paar keer eten afgehaald bij een restaurant tijdens de Corona crisis en deze maaltijd stak er met kop en schouders boven uit. Allemaal heerlijke gerechten (dank jullie voor de extra’s) super malse ribbetjes, frisse inktvis salade, smaakvolle champignons. Ook wordt het geleverd in handige mooie gerecyclede verpakkingen. En je hoeft niet nog zelf aan de slag met magnetron of oven. Maar gewoon glaasje wijn erbij en smullen maar! Echt super. Wij komen terug!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten snelle levering, echt spaanse tapas